drankspellen

Slogan van je site

Drankspelletjes

Een biertje met je maten is leuk. Als de cafe's open gaan is het dan ook een drukte zoals we dat niet vaak zien. Vele steden in Nederland zien de zomer dagen graag komen door de massa's toeristen. Een biertje is dan ook regelmatig het meest gedronken drankje in Nederland. Naast een biertje nuttigen de dames graag een glas wijn. Voor de uitzondering worden er ook cocktails gezopen door veel mensen. Het beroemste mixje wellicht de Bacardi Cola. Een mix van een sterke drank en een frisdrank die jij lekker vindt. Ook bij mensen thuis wordt dit soort drankjes veel gedronken. Wanneer het weekend begint heeft iedereen wel een krat bier staan. Naast een wijnkelder hebben veel mensen ook een assortiment aan wijn soorten staan. Mocht je deze zaterdag dan eens thuis blijven en helemaal niets moeten? Geef jouw vrienden een belletje voor een Wijntje en een olijfje. Zakt iedereen in en ben je toe aan meer gezelligheid? Kijk dan of een drankspel spelen de lol terug brengt! Het gezellige aan een drankspel is dat het in veel soorten komt. Zo zijn er leuke kaartspellen met drank te combineren. Of je nu met twee personen of met heel studenten clubje bent, drankspelletjes zijn er voor elk groepje.

Drankspel kaarten

Bierspellen zijn erg in trek bij mannen, vrouwen, jongens en meisjes in Nederland en Duitsland. Vanuit Amerika is een tijd terug al de trend van beerpong, een leuk spel met cups en balletjes, komen aanwaaien. Bier pong is een spel wat met cups wordt gespeeld. Je wilt dan ook de bal in een cup gooien. Als de bal in de beker valt moet deze rode cup met het biertje gedronken worden. Het spel zorgt voor veel grappige momenten maar iedereen wordt er bezopen van. Echter, er zijn meerdere bierspellen dan alleen beerpong die in trek zijn in Nederland. bier pong is wel het meest populaire spel maar er zijn meer toffe drank spelletjes om te spelen op een avondje zuipen met je vrienden. Drink met mate en wordt niet te beschonken tijdens het bierspel.

Drankspel kopen

De werkweek zit er op het is zaterdag en tijd voor een enorme party. Schud die werk stress van je af en zoek het bruisende leven op! Ga jij de voetbal kantine in of blijf je graag een avond thuis? Geen stress want er is zoveel leuks te doen. Of je nou de kroeg, café of club in gaat of thuis met maten een drankje gaat drinken. Met een drank spelletje kan jij van alles doen en wordt het zeker weten een leuke avond! De meeste drank spellen worden bijna altijd gespeeld met alcoholisch sterke dranken. Deze shot spellen zijn de beste invulling voor een avond dronken worden. Rum dranken worden in een klein aantal milliliters in een beker geschonken. Dit kan ook een mini glaasje worden. De persoon die het drankspel verliest en dus niet wint en moet het shotje ineens weg werken. Er zijn vele combinaties van grappige drank spelletjes